l’Aina

l’Aina
17 setembre, 2016 moon

Escriure aquestes “cruïlles” ha estat la manera d’ordenar la realitat que m’envolta. Les situacions diferents que he viscut (sigui com a protagonista o espectador) els darrers anys, tot el devessall d’emocions que m’ha tocat viure, les he fixat en partitures per simple i pura necessitat. Finalment han esdevingut petits (o grans) moments d’un lapse de temps de gran intensitat i fortament convulsos.

La situació viscuda per l’Aina fou, des dels inicis, un estrip en tota regla a la línia de flotació dels sentiments de bona part de les persones que la coneixem. La felicitat immensa, aquella felicitat que s’aboca als ulls que sentim a hores d’ara, ho és més si cal amb el record d’aquell dolor que ens emplenava l’ànima.

Veure l’Aina somriure em fa pensar que, de tant en tant, l’esperança i els somnis són possibles. Aquesta fotografia amb el collage que n’ha fet una bona amiga, la Montse, és l’evidència que fins i tot les proves més difícils que ens proposa la vida poden ser superades.

Vist que els somnis a voltes es fan realitat, us proposo escoltar “Träumerei” (somni) de  “Kinderszenen” (Escenens d’infants) de Robert Schumann, interpretat per Vladimir Horovitz.

https://www.youtube.com/watch?v=6z82w0l6kwE

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*