Aina

Aina
3 agost, 2016 moon

Enceto aquest blog amb la il·lusió i la recança d’aquell qui fa per primera vegada una cosa, en aquest cas, escriure un blog. Parlaré de tots aquells temes que em semblin interessants i que estiguin especialment relacionats amb la cultura sigui de l’índole que sigui. Avui, però, aprofito aquest primer dia per presentar-vos aquest nou treball (Cruïlles) i que al llarg dels propers mesos podreu anar escoltant. També agrair a la Cinta Arasa, la Coia Valls, l’Àngels Moreno, el Jesús M. Tibau, El francesc Mompó i el Xúlio Ricardo Trigo per haver col·laborat en aquestes “cruïlles”.

Vaig elegir aquest nom perquè les històries que s’expliquen a les cançons parlen de situacions on els personatges han de triar, prendre una decisió a propòsit del seu esdevenir vital. Això és així en la majoria de temes, excepte en el primer (que és el que avui us presento) “Aina”, on aquest personatge verídic va trobar-se en una cruïlla no volguda.

La lletra de la cançó es va gestar arrel d’una conversa amb la Cinta Arasa a qui vaig explicar la història, i a qui vaig “enredar”, amb tot el carinyo, per a que escrivís un conte, amb la idea d’escriure jo a posteriori la lletra. I així va ser.

Al llarg d’aquest mes penjaré un bocí del conte escrit per la Cinta i algunes cosetes més que faran referència a la cançó i la seva història.

 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*